Life finds a way

Nu kan man få alzheimers om man badar i östersjön, cancer om man solar och en lampa i ansiktet om man går på Berns. Jag tror vi måste tänka på miljön lite mer och jag tror vi måste börja med att sluta köpa ekologiskt. De är inte vad naturen handlar om, det är inte vad arv, gener och anpassning har lärt oss genom tiderna.

Den starkaste överlever, det är så det alltid varit. Moder jord har ingen nåd att ge, den köper man själv.. hela evolutionen bygger på att de minsta och svagaste skall dö, det är så det fungerar och så man säkrar artens fortlevnad. Ni har lärt er det i skolan: att äta lr bli äten, toppen av näringskedjan och the survival of the fittest. Är man inte nöjd med sin plats och situation så utvecklar man försvar, starka varningsfärger, härmar andra giftiga varelser eller försöker klättra högre på näringskedjan.

Visst är det en enkel logik? Alla vi levande individer har lärt oss det här sedan födseln. Så ser ni några begynnande gifttaggar på korna, eller huggtänder på kycklingarna? Får du en elchock om du äter lamm? I grisens fall har de till och med gått tillbaka i utvecklingen och gjort sig av med sina betar, som man fortfarande hittar på de mkt aggresiva vildsvinen, dock har de ju nu utvecklat "svinis". Men inte hoppar sillen upp på land i stora arméer för att slå tillbaka. och vi är knappast ensamma i världen om att nyttja andra arter. naturen är full av myror som föder upp bladlöss som de sedan mjölkar, eller eremitkräftorna som klär sig i anemoner(skalet).

En gång i tiden härskade dinosaurierna på jorden, en gång i tiden var inte människan mkt värd. men vi nöjde oss inte med det och idag är vi på topp, med råge över till och med lejon och hajar. Det har inte varit en lätt resa och vi har förtjänat vår plats. Och om de andra arterna inte är nöjda med det måste de lära sig att slå tillbaka. men de kommer inte göra det för genom att dalta med arterna gör vi dem förslappade; utnyttjade i något slags välgörenhetsslaveri. Så för fan, sluta köpa ekologiskt, sluta förvirra naturen redan idag om den skall lära sig någonting och kunna anpassa sig. Som de säger i jurassic park: life finds a way.


Vattenkokare

Om man marknadsför en vattenkokare med "Det smarta handtaget gör den enkel att flytta", så kan den inte vara speciellt bra.

http://www.tretti.se/hushallsapparater/vatten_och_juice/vattenkokare/tefal-br304841

clips

 


Visa mig ditt hakkorsklotter.


Alla har ett litet klotter de gjorde när de växte upp, en liten oskyldig teckning för att fördriva tiden, eller en snabb ofokuserad sketch som gjordes när du egentligen borde vara upptagen med annat. Jag vet att de flesta tjejer i min klass ritade läppar eller små tecknade tjejer, eller killarna ritade kuber eller geometriska former, eller något enögt monster som du själv hittat på.
T.ex. så var min favoritskiss från typ 7 till 13 års ålder alltid Raphael, min favorit ninja turtle, bara för att han började på R.

I högstadiet så mognade mitt klotter lite, till en ganska konstig muterad kanin eller nallebjörn som jag alltid ritade i mina matte/svenska/So/kemi-block. Min lilla hemlighet var att jag försökte impa på tjejen/tjejerna som jag var intresserad av, och att pga jag ritade nallebjörnar och kaniner, FAST otroligt manligt och häftigt skulle bli intresserad av mig. Det hände aldrig, och till min besvikelse, så hookade hon/de alltid upp med killarna som ritade Wu Tang Clan W:n eller var mycket häftigare än jag.

Men det mest fantasifulla klottret jag gjorde som ung kom ifrån en snubbe som satt några bänkar bakom mig i början av gymnasiet, jag vet inte vad han heter eller vilken klass han gick i, MEN han gjorde något som jag kallade hakkorsklotter, något som tog en ikon, för det kan man ju kalla hakkorset och gjorde det till något oskyldigt som en blomma eller ett fönster  på ett jättelyckligt hus med ögon, eller instrumentbrädan på en lycklig robot. Jag fick aldrig veta om den här killen verkligen gillade hakkros eller om han bara gillade formen på den. MEN jag vet att för att verkligen kunna njuta av ett hakkorsklotter var att maskera hakkorset så mycket som möjligt så det nästan blev gulligt, istället för en rasistisk symbol. När man tänker efter, så är det så jag tänker idag. När jag känner mig jävligt arg eller sur på något/någon, så ritar jag någonting som påminner mig om Yin som har hittat Yang, om nni förstår mitt fylletänkande, (jag är nämligen aspackad för tillfället.)

Det är ett slags "turn lemons into lemonade"-grej som alla egentligen borde pröva, så varför vänta?? Visa mig ditt "Hakkorsklotter", och så jag kan visa mitt.

Om ni nu förstår vad jag säger, jag förstår knappt vad jag menar själv, men jag försöker vara djup här.. Visa mig ert klotter, jag tror ritandet kan vara bra terapi för er som inte mår bra eller som vill ha ut era hämningar, det har funkat för mig i iaf 10 år, så varför inte för er??


Statistik


 Kl e nu halv 2, jag har 8 läsare. Som ni kan se så sänks läsarantalet inför helgen men går upp igen under söndagen. Jag undrar fortfarande vilka ni är...


Paranormal Activity



Ok! VILKA vill med på bio den 13e nov? känns som det här kan vara den bästa filmen på länge!

Edit: har fått höra att man ska se den här i en skrallig gammal villa, så jag gör så att jag fixar den på dvd istället, så får vi se den här istället! Vilka är på!?


Tisdag



Jag känner mig ungefär som jag ser ut idag.. Vad säger vi dags för att raka, klippa sig och skaffa sig ett jobb?


Blowing in the wind

”The answer my friend
Is blowing in the wind
The answer is blowing in the wind”


- Bob Dylan

Jag har aldrig förstått Bob Dylans storhet. Mannen kan inte sjunga, inte spela gitarr, inte spela munspel och han gör totalt abstrakta texter som man kan tolka på 18546 stycken olika sätt. Men han är artist. Han är stor. Enligt många är han en ikon.

Jag vete fan.

Fick en bisarr tanke såhär på kvällen. (Jag är inte vid mina sinnens fulla bruk nu.)
K frågade mig om vad låten handlar om/betyder.. Men vad handlar egentligen refrängen i låten ”Blowing in the wind” om?
”The answer, my friend, is blowing in the wind...”

Är det så att livets stora gåtor kan bli avslöjade om man tar sig tid att sitta ner och bara lyssna på vindens sus. (Ute på USA:s stora prärie?) Jag tror inte det.

Jag tror Bob satt lite smårusig en dag, med gitarren i nävarna och plinkade. Och även rockikoner har säkert perverst snuskig humor ibland, jag menar killen har Y-kromosomer, det är ofrånkomligt att han inte skulle skratta åt könsskämt.

Så min tolkning av Bob Dylans stora rock-epos är den att mannen sjunger om att ejakulera i motvind. (Ejakulera=spruta sperma, på vardagssvenska)

Allt enligt tesen att ”to blow” är att ejakulera.

Svaret min vän, är att spruta i motvind, svaret är att spruta i motvind...
Rockhistoriens största blåsning. (Ursäkta ordvitsen). Där fick ni, jävla Dylan-fantaster.

Eller...?

Livet

Det här med att blogga packad och på mobilen är nog ingen bra ide. Dock känner jag att livet är fantastiskt tråkigt just nu. Jag hittar inget jobb, vilket i sin tur gör att jag konstant går runt pank, om jag följer med ut blir jag tvungen att snylta, vilket jag hatar. Nä nu är det en vinterdepp på g och jag gillare INTE. Ge mig mitt Bali och Australien igen... De kommande helgerna blir lugna i min ensamhet känner jag, kan nog behövas. Jag är inte alls sugen på utelivet, utan nu får det fan bli lite ensamhet framöver. ( jag försöker övertala mig själv)

Spotify

För er som inte orkar fixa premiumkonto på spotify kan ju alltid ladda ner "mp3 my mp3" och rippa låtarna direkt från spotify, så de sparas på burken. Mycket nöje.

Jag har btw 2 invites kvar om någon vill ha, det är bara att skriva bland kommentarerna

IPhone

Nu när jag har fixat iPhone kommer jag aldrig mer behöva lämna sängen.

fast... Det har jag ju inte behövt förut heller..

Pingvinpippa?

Har ni sett March of the penguins ? Om inte, gör det! Pingviner är helt tokiga, visste ni det? De går på en enda lång rad typ skitlångt, så långt från mat och vatten de kan, och sedan raggar de på varandra.
 Och det finns fler pingvintanter än det finns pingvingubbar, så de måste bråka om gubbarna. Sedan när de blivit ihop så pingvinpippar de och smeker varandra på halsen. De håller sedan ihop så länge det finns ett ägg eller en unge, men om någon av dem fuckar upp allt så gör den andre slut och sticker hem till havet igen. Fast pingvintanten sticker i alla fall för det är gubben som får stå helt still och ruva ägget i fyra månader tills han nästan dör av svält, medan hon tanten äter sig tjock och go.

 Sedan är det bäst att tanten kommer tillbaka, även om gubben har en hemlig matgömma som räcker till ett mål mat för ungen, så tar hon inte med sig mat till gubben, han måste då springa skitfort tillbaka och käka.
Kanske därför det finns färre pingvingubbar. De ser ut som heroinpingviner då, och de har ingen mage att glida fram på längre, så de måste kuta. Och pingvinungen kan dö av både kyla, svält och elaka fåglar. Om de inte dött när de var ägg då, för om ägget ligger på snön i mer än 30 sekunder så får det syfilis och dör.

Det är bara fåglar som äter pingvinungar för alla andra rovdjur är för dumma för att leta där pingvinerna håller hus. Om ungen dör blir tanten jätteledsen och skriker. I säkert 2 minuter. Sedan försöker hon sno någon annan tants unge. Det verkar asjobbigt att vara pingvin, även om man får pingvinpippa.


-Säg något tufft, men ändå mjukt och genomtänkt!
-Haha! Du är söt du. Hm ... något tufft, men mjuk måste ju vara något med ... stjärt ... Stjärtlapp kanske.
-Min stjärt är då inte mjuk! Den är hård som flinta. Ibland när jag går så slår det gnistor om mig.

Starbucks i Sverige

I början av 2010 kommer Starbucks att finnas i Sverige.  Så om ni trogna starbucksanhängare blir helt lyriska ska vi kanske berätta vart de öppnar?

Håll i er.

Arlanda.

Tough luck coffee lovers.

Lite smått om sport och snusk

Jag kommit fram till att sport är fan så mycket mer förnedrande än porr, se på fotboll till exempel, ett tjugotal vuxna män iförda kläder som varenda centimeter tyg ägs av ett företag, släpps ut på en gräsmatta omgiven av företagsnamn och tvingas jaga en liten boll i en och en halv timme, detta har de vigt sitt liv åt och ifall de skadar sig eller blir för gamla är de borta ur leken, lyckas de hålla sig på topp tjänar de snuskigt med pengar. Denna förnedring går mer eller mindre ut på att företag ska tjäna massvis med pengar genom vadslagning, inträden, sändningsavgifter och idolbilder.

Hade fotboll varit lika populärt om det inte var lönsamt? Troligen inte.

Och knarkare finns det gått om även i sportindustrin, se på alla finska skidåkare, hade man langat åt dem hade man ju varit rik som ett troll. En grej jag inte riktigt förstår är själva idoldyrkan av sportmänniskor, skulle jag få barn som dyrkade och la ner sina pengar på bilder av folk som ägnat hela sitt liv åt att jaga en boll eller något annat sjukt så skulle jag bli deprimerad, mycket hellre att de skulle få dyrka Marilyn Manson eller Markolio, de har åtminstone något att komma med även om jag personligen inte är så kåt på någon av dem.

Nu var det inte meningen att försvara porrindustrin för visst, de tjänar pengar på att utnyttja människor och skapar ideal som inte stämmer med verkligheten, men vilken industri gör inte det? Mode, kläd och filmindustrin gör precis samma sak, det är så man tjänar pengar i dagens samhälle, det är lönsamt att sälja vapen och döda djur, därför gör man det, likaså är det lönsamt att knulla på film.

När vi ändå är inne på sex och snusk, visste du att läppstift från början användes av Egyptiska kvinnor som försörjde sig på oralsex? Detta för att deras läppar skulle se mer inbjudande ut.

Och visste du dessutom att orgasmer motverkar huvudvärk? Så har man ont i huvet är det troligen mer hälsosamt att ha sex än att ta en huvudvärkstablett. Det är mycket som man får reda på som man kanske inte ville veta, vad ska folk skylla på nu då? Orgasmer ska även vara det enda som man vet botar hicka.

En sista, visste du att Pac-Man egentligen skulle heta Puck-Man? Men ändrades eftersom namnet var för lätt att ändra till Fuck-Man.

Jag fattar inte varför besök på roliga hemsidor inte ingår i skolornas läroplan, man lär sig massvis med saker som man inte ens var i närheten av att ta reda på när jag gick i skolan.

Tisdag

Vad gör man när man inte kan sova? JO man roar sig med att göra bakgrundsbilder. Kul. not.









Bloggbesökare

Som sagt det här med bloggbesökare är intressant.



Jag hade ständigt typ 5-7 läsare, tills i torsdags. Nu är kl halv 5, och jag har "redan" 6 läsare.
Visst vi är inte uppe i några massiva siffror, men från 5 till 50 är ett ganska stort hopp på bara nån dag..


Kräftors utseende är viktigt!

Jag hittade en gammal aftonbladet från 2002 i en låda idag, då såg jag:
För mig är kräftans utseende jätteviktigt.” - Fröken Sverige, Malou Hansson, i Aftonbladets kräfttest. Jag menar VAFAN!?? säger kvinnan det för att låta viktig eller är det en gammal raggningsreplik hon gick igång som fan på en gång för 20 år sedan?

Är det inte ett ganska roligt ord, egentligen. Raggningsreplik. Både som språklig konstruktion och som begrepp.

Ordet raggningsreplik innebär att det skulle finnas fraser man kan säga som innebär att den person man pratar med faller för en. Är inte det en ganska rolig och otrolig föreställning?

Vem kom på idén från början att det skulle finnas magiska ord eller fraser man skulle kunna slänga ur sig för att få sig lite sex? Det låter ju onekligen som en tonårsfantasi för unga pojkar som ännu inte riktigt greppat det där med kommunikation mellan könen. Men tydligen har begreppet överlevt upp i åldrarna och används ofta av även vuxna individer. Idag kan man på olika platser läsa små roliga fraser som enligt uppgift ska vara raggrepliker. Till exempel: ”Tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi en gång till?” Eller den mer internationella, rakt på sak: ”Nice shoes, wanna fuck?” Eller den rätt vulgära: ”Vill du med hem och dricka te och knulla?” Vid nekande svar följer man upp med: ”Gillar du inte te?” Om någon någonsin har hört ett annat resultat än att göra bort sig totalt vid yttrandet av raggrepliker (om de alltså uttalats med största allvar) så får ni gärna meddela er till mig, så jag kan ändra åsikt om dem. Egentligen är det ganska beklämmande att raggrepliker finns, även om det bara är ett fåtal individer som tror att de fungerar. Det är ju ett tecken på att många känner sig väldigt osäkra när det gäller att ta kontakt och samtala med någon av motsatt kön. (Vadå motsatt förresten, är vi motståndare?) Vi får hoppas att vi slutar använda oss av fåniga fraser och vågar prata ändå.


Här är kräftartikeln på nätet btw: http://www.aftonbladet.se/matvin/article85749.ab


Att tänka fritt är stort...

..att tänka rätt är större. Det hörde jag för något år sedan....

Men vad är egentligen att ”tänka rätt”? Finns det något som är rätt, i en objektiv mening? Ibland brukar man ju beskylla företrädare för en del åsikter att vara politiskt korrekta, eller kort och gott PK. PK är fult att vara och associerar till den gamla mobbingsituationen.

Stöddig kille till liten kille på skolgården. ”Är du PK?”
(Ängsligt.) ”Eeeh, va? Eeeh, näe…?”
”Höhö, är du inte påklädd? Öööh, allihop, Gris-Nisse är inte påklädd…”

alternativt

Stöddig kille till liten kille på skolgården. ”Är du PK?”
(Kan svaret denna gång.) ”Ja, det är jag. Faktiskt.”
”Ööööhöhöö, hörde ni? Gris-Nisse är privatknullare….”
Hur man än vänder sig kan man inte komma ur situationen..

----------------------------------------------------------------
Jag kom på att jag vill ha ett nytt liv.. eller iaf tills jag blir äldre.. Jag vill heta Torkel, Carl-Erik eller Gustaf. Jag vill vara bankdirektör och bo på Östermalm.

Lägenheten har nio rum och kök, antikt arveporslin från moster Gertrud och köksingång för tjänstefolket. Det är ofta jag brukar höras säga på kalas att det minsann var bättre förr, när det fortfarande fanns tjänstefolk. En polsk städerska är inte riktigt samma sak. (Men om man sticker åt henne några hundra extra kan hon suga av en också muöh-hö).

Min fru heter Beatrice, Anitha eller Susanne. Hon är 15 år yngre än jag(tänk på att detta sker när ja e gammal) och min andra fru i ordningen. Anledningen till att hon gifte sig med mig var pengar. Hon är en materialist, egoist och ganska dålig i sängen men representativ. Hon är inte särskilt snäll mot barnen, varken mina eller vårt gemensamma, men det är inte jag heller. Jobbet tar för mycket tid.

Jag har tre barn. Två söner som heter Erik och Henric. Erik är 25 och är IT-entreprenör. Jag har sett till att han fått ett fördelaktigt lån i banken till företaget. Ja, sen har jag såklart sett till att köpt honom en bil och en vindsvåning i Vasastan. Betalade dessutom böterna och advokaten vid den där våldtäkts-rättegången också. Man är väl en god far, och den där slampan ville bara åt hans pengar ändå.
Henric är 17 och studerar på Lundsberg som alla vi andra gjort. Vän med prinsen. Han har inte visat så bra studieresultat, men han lär känna bra kontakter där. Det är viktigare.
Sen har jag en dotter med min fru också. Ett sladdbarn på 4 år som heter Melanie. En riktig liten solstråle som charmar alla. Men jag är lite orolig, för hon är väldigt lik min frus arbetskamrat Rutger.

Till vardags jobbar jag i banken. Sitter mycket i viktiga styrelsesammanträden. Just nu ansvarar jag för bankens omstruktureringsprogram. Vi måste effektivisera och rationalisera. Med andra ord, jag avskedar onödig arbetskraft. Det ger mig en känsla av tillfredsställelse att kalla in mellancheferna och se hur de bryter ihop.


Beroende av bloggstatistik

Jag kan inte hjälpa det. Sen jag startade en ny blogg så har jag varit tvungen att kolla bloggstatistiken typ en gång var 3e timme, bara för att se om mina besökare ökat från 4 till 5. Det är i regel bara ett fåtal kompisar som ens vet om att jag bloggar, men här sitter jag, var tredje timme och antar att jag kommer få en besöksboom.

Den enda trösten jag har är väl att jag inte är ensam. I en värld av användargenererat innehåll, så kollar många människor hellre hur många träffar man har på sin YouTube-video istället för att faktiskt tänka efter lite innan de trycker på "Record". Samma sak med Pod-casting, om det fortfarande finns. Många podcasts har fler programledare än lyssnare, men de hoppas att en dag kommer deras lyssnarantal ska skjuta i höjden, trots det redan finns 4 miljarder skvaller podcasts. Men vad säger man, någon måste ju vara den fyra miljarder och första podcasten.

Just nu har jag kollat på min statistik över hur många träffar jag fått den här veckan. Som jag sa till några av mina vänner igår, så har det gått från 6 läsare i torsdags, till 18 i fredags till 54 igår och idag ligger vi på stabila 29 än så länge.

Jag måste verkligen slita mig ifrån det här med statistiken egentligen, 50 träffar är inte så mycket egentligen. Och det är en otrolig tidsbov. Hursomhelst, så som alla statistikberoende jävlar där ute, så kan jag inte komma över känslan att min blogg, i jämfört med de andra miljonerna som finns där ute, är speciell. Väldigt speciell! Och att den kommer få sin välförkänta uppmärksamhet, bara jag fortsätter att hålla koll på statistiken.

Ironiskt nog, så skulle bloggen nog må bättre av att jag tog den tiden jag spenderar på statistik till att skriva bättre inlägg.. Det är på samma sätt som en tjackpundare skulle må bättre om han slutade med tjack, men så tänker ju inte missbrukare.

Jag måste nog försöka sluta tvärt av, iaf till min blogg är populär nog tills jag får ta upp mitt beroende igen. Men det är klart.. hur fan ska jag veta det om jag inte får kolla in statistiken?

-------------------------------------------------------------------------------------

XXXXX sa:
Ja men du vet

XXXXX sa:
hur man ibland bara känner att kärlek är skit och man bara vill köra upp kuken i något..

XXXXX sa:
Så känner jag nu.

IG sa:
 jag kallar den "känslan" för vaken.


Vänner

Jag har en hel del kompisar, till min stora glädje. Många mer ytligt bekanta och ett fåtal nära förtrogna. Människor jag mött i olika sammanhang, med olika kvaliteter och personligheter men med ett gemensamt. Jag känner att de berikar mitt liv i någon mening.
Ganska många av mina kompisar är av motsatt kön, det vill säga tjejer/kvinnor. Kanske till och med majoriteten? Jag har inte räknat.

En sak som slog mig igår är att när jag pratar om mina kvinnliga vänner så nämner jag dem ofta som "tjejkompisar". Inte "kompisar" rakt av. Jag måste tydligen poängtera deras kön i sammanhanget.
Varför?
Jag är inte ensam om det. Det är många som gör så. Man säger att man har "tjejkompisar" respektive "killkompisar". Vad är det egentligen för skillnad? En kompis är väl en kompis? Om de är tjejer eller killar spelar väl ingen roll?

En irriterande sak som ofta händer när jag pratar om mina kvinnliga kompisar är att man får menande blickar och lustiga antydningar om att det kanske är några andra känslor inblandade än just vänskap. Om den antydande personen är av oskyldig natur kanske de hintar om att det är kärlek på gång, eller om den antydande personen är fräck så antyder han/hon att min innersta önskan egentligen är att sätta på min kompis.
Jag blir så jävla trött på det, om jag får säga det på ren svenska.
Om jag ville sätta på min kompis så skulle jag försökt för länge sen. Jag är faktiskt kapabel till att umgås med motsatta könet utan att vilja ha sex med dem allihop, tro det eller ej.

Hej på er, nu ska jag sova.


Perioder


Jag är inne i en ”sån” period igen.

Perioderna kommer över mig ibland, till synes utan anledning. Jag blir rastlös, otålig och missnöjd. Speciellt vid stunder då jag inte har någon som helst anledning att bli det. Kanske är det därför?

Rent logiskt har jag ingenting att klaga på, men ändå så går jag runt med en gnagande känsla att saker och ting är roligare och bättre på andra ställen. Där inte jag är.
Är jag hemma vill jag vara borta, är jag borta kan man ge sig på att jag vill hem.
Jag är rastlös. Det känns som att jag inte är på rätt ställe, precis hela tiden. Men var detta rätta ställe skulle vara, det har jag ingen aning om.

Resultatet är att jag blir håglös, lätt frånvarande och lite grinig. Så om ni undrar varför ja betett mig som ja gjort senaste dagarna vet ni varför. Och om man utövar den inställningen tillräckligt länge mot sin omgivning så börjar även dom tycka att man bör bege sig någon annanstans.

Kan det vara så enkelt att den här arbetslösheten tär på mig? Jag som alltid trott att det ideala livet vore att gå runt och sparka grus. Men ekonomiskt oberoende då givetvis. Men för mycket ledighet är inte kul. Jag blir bara stressad. Det verkar som att de där sakerna som jag tycker är så roliga att göra, som lyssna på musik, partaja och sitta med ett infantilt dataspel i fem timmar, bara är roliga när jag egentligen borde göra något annat nyttigt, som jobba eller så.
När jag får leka som jag vill, så är det inte roligt längre.

Jag får ta till ett gammalt hederligt svenskt recept mot det här. Jag får för fan helt enkelt skärpa till mig.


Rolling Stones



Nu får det vara nog, dags att sova lite.

edit: nu såhär en dag efter och lita packad så tänker jag.. vafan är det där för något, det är ju inte direkt vackert..


klotter igen

Jag vet att det är tråkigt med mitt klotter, men jag måste avreagera mig också. Så jag gör en liten bildserie åt er.



är ju inte riktigt klar än. Men mer kommer, är det någon som kan se vem det är? Jag tror inte ni är rätt publik, ni är väl inga gamla rockbjörnar direkt.


Jag älskar kondomer

De flesta grabbar (och en del tjejer) gillar inte kondomer. Det är ingen hemlighet. I USA så planerar man att spendera en halv miljon dollar på att ta reda på varför.. Så lite av en hemlighet är det.

Jag vet inte hur mycket man behöver undersöka i saken egentligen. Konceptmässigt så är kondomen ett jävla skämt, som att bli tvingad att ha en påse över din tunga när du äter. Plus den pinsamma processen att hitta och sätta på sig den jävla skiten är en välkänd turn-off.

Men jag måste berätta för er... Jag gillar verkligen kondomer.

Som vem som helst som legat oskyddat med en tveksam tjej kan intyga, ja, de har sina självklara fördelar: de skyddar oss mot könssjukdomar och avskyvärda bäbisar, och visst, de kan få dig att hålla längre i sängen också. Men det jag gillar med kondomer är den här känslan att man åstakommer något.

Sex är en sån primitiv aktivitet att man inte riktigt tänker så mycket när man håller på. Så när man lunkar iväg till toan för att göra sig av med gummit, så finns det äntligen lite tid för att reflektera lite av sin njutning. Som att knyckla ihop en ölburk, ta av sig den där kondomen blir en symbol för ett lyckat uppdrag så att säga. Jag kom vinnande ur striden, och nu kan jag stolt kasta iväg min rustning.

Jag gillar att hitta kondomförpackningar på golvet dagen efter, eller ännu bättre, flera dagar senare. Jag gillar att köpa kondomer också. Speciellt om de råkar köpas tillsammans med något annat konstigt föremål som får kassörskan att nyfiket titta och undra vad man har planerat när man köper: kondomer och aluminumfolie, kondomer och laxeringsmedel, eller sömnpiller och kondomer.

Att ta med sig en kondom "utifall att" är en rolig risk. Du känner dig alltid lite som en loser om du tar ut den ur fickan oanvänd i slutet av kvällen. Men det är helt klart bättre än att inte ha någon när du behöver den. Eftersom, en tumregel till alla ungar där ute, tjejerna som låter dig köra utan kondom på en one-night-stand, är exakt den tjejen du inte vill rida barbacka med. Om du inte gillar att gå till ungdomsmottagningen vill säga.

ps. är det inte lite komiskt att folk fortfarande sitter på lunarstorm? jag var inne och tittade, och det är ju folk upp till 28 års ålder.. Varför? ds.

Kontaktannonser

Jag tänkte egentligen leka vuxen och skriva om deklarationer och skatt men sen kom jag på något mycket roligare att skriva om, en liten fågel har nämligen viskat i mitt öra att det finns en del pojkar här som ständigt utsättas för så kallade raggningsförsök av gamkåta (jag har lärt mig ett nytt ord idag) flickor.

Så ifall det är någon av mina bloggläsare som försökt ragga på mig kan ni ju kliva fram och berätta det, jag är nämligen lite trög på att lägga märke till sånt, jag tror ju bara att ni försöker vara trevliga. Jag blir naturligtvis oerhört smickrad och har fullständig tystnadsplikt… såvida ni inte vill att jag ska skryta om det då. Jag räknar med att få åtminstone ett par brev nu, får jag inte det blir jag djupt olycklig och kommer ägna mina framtida bloggar till att tycka synd om mig själv, det är både ett löfte och ett hot.

När vi ändå är inne på raggning så finns det en grej jag har funderat på, nämligen kontaktannonser, varför innehåller dom alltid ”skogspromenader” eller ”tycker om skog och natur”? Man får lätt uppfattningen av att folk inte gör annat än springer omkring i skogen hela dagarna, men inte då, jag är nämligen tvungen att gå, alternativt cykla genom 3 km-600m skog varje gång jag går ut me hundarna och jag lovar er, jag möter inte en människa, och det är i närheten av ett relativt stort samhälle där det åtminstone procentuellt sett borde bo några kontaktannons-skribenter.

En annan teori är att dom faktiskt skulle vara ute och ränna i skogen hela dagarna men att skogen är stor och människorna små och att det därför är en dålig kombination om man vill träffa nya intressanta människor… och kanske även orsaken till att dom blir tvungna att annonsera? Bilar är för övrigt hårda och barn är mjuka, ingen bra kombination det heller. 

Om jag var berömd..

Om jag var berömd skulle jag heta AR, som står för Asshole-Robert. Asshole skulle komma från att jag varit med i dokusåpan ´´Be an asshole.´´ En TV-serie där man stänger in 21 personer i ett rum, sen ska de vara så jävliga mot varann som bara möjligt. Jag vann med hästlängder.

Om jag var berömd skulle jag gå på alla kändisfester som fanns. Big brother-festen, robinsson-festen, TV3:s jubileumspartaj, Nobelmiddagen. Ja, kanske inte Nobelmiddagen.

Om jag var berömd skulle jag vara med massor i TV. Jag skulle laga mat i nåt matprogram, spela skjortan av alla i ´´Jeopardy´´ och berätta om mitt senaste sex i ´´Fråga Olle´´.

Om jag var berömd skulle jag vilja spela in en egen skiva. En riktig sommarhit med den klatschiga refrängen ´´Jag är ett asshole, du är ett asshole, do the asshole-dance´´. I videon skulle jag bada skumbad med bikinibrudar och kalla det samhällsmedvetet.

Om jag var berömd skulle jag ha legat med Regina Lund, ena tjejen i A-teens, prinsessan Madeleine, andra tjejen i A-teens, tjejen som läser vädret på TV4, killarna i A-teens får titta på.

Om jag var berömd skulle jag anordna någon gala för folk som har det svårt. Den skulle nog heta ´´Assholes mot skogsskövlingen i Sahara´´, ´´Assholes räddar strutsar´´ eller ´´Assholes against apartheid´´.

Om jag var berömd skulle jag ha massor att göra. Inviga Bollmora centrum, sjunga på Potatisens dag i Båstad, showa på bygdegården i Ytterhogdal och vara kalasfull på Arboga-träffen.

Om jag var berömd skulle jag inte gilla journalister. Om det inte var på nån fest med gratissprit, då skulle jag kasta mig framför fotoblixtarna tills de spöade upp mig.

Om jag var berömd skulle jag tycka saker. Viktiga saker. Jag skulle vara med i debattprogram och undra varför vi inte har skottpengar på lapplisor, jag skulle klaga på skattetrycket, gnälla på journalister och dricka så mycket gratissprit som möjligt.

Om jag var berömd skulle jag vara berömd.

Veckan som gått.

Mina tre senaste veckor i konversationer.

IG sa:
Bra SMS du skickade.
"Jag är en ek"
"Jag har pratat spanska och är från mars" 

XXXXX sa:
eh... jag minns inte. är det därför du skickat "är du reset?" och "de flirtar med en dvärg och ryssens tjej tog mig just mellan benen"

IG sa:
Eh ... 

IG sa:
Hur gick det med tjejen du träffade upp sedan då? 

XXXXX  sa:
jag var ju så trevlig. kom dit, small som en sten, vaknade, spydde, kunde inte röra mig förrän 15. hon var snäll och så... fixade alla mina måltider... började smeka mig på magen varav jag "nej sluta, jag kommer kräkas". 

XXXXX sa:
jag vet hur man gör ett bra intryck.

-----------------------------------------------------------------------

- Världens bästa Robert!
- Hej, är det Anders(min far)?
- Nej, jag menar ja?
- Hej, jag heter Linda och ringer från ett företag som säljer rakhyvlar.
- Jaha?
- Har du skäggväxt?
- Det har jag haft sedan jag kom i puberteten.
- Ja, fast man vet ju aldrig. Det är så att vi marknadsför just nu en helt ny svensk rakhyvel som är mycket bättre än Mach-3 som vi vill ...
(... Här låter jag henne prata i 1,5 minut ungefär ...)
- Du kan få en hyvel och två blad helt gratis skickade, det enda du betalar är portot på 39:-
- Fast jag använder bara rakapparat ...
- Gör du? Men vill du inte vara riktigt mjuk och baby-len?
- Nej, inte egentligen. Jag har haft skägg sen jag gick i 8an typ. Och det är ju inne med lite skäggväxt, vet du väl? - Hihi!
- Jamen kom igen, erkänn, du går ju igång på det själv!
- Hahaha! Jaaa, vaa? Jaa, kanske det, haha!
- Javisst, du gillar när det river lite skönt mot kinden. Det är sexigt med den ovårdade och smutsiga looken, eller hur? Du gillar det!
- Ja, okej då, det är rätt snyggt.
- Precis. Så tycker du *egentligen* att jag skall raka mig med hyvel?
- Nej, jag antar att du har koll på det här ... hahaha!
- Fint, skall vi säga så då?
- Ja okej då, haha, ha en trevlig kväll!
- Detsamma!

------------------------------------------------------------

- Hejsan, jag heter Ann-Katrin och ringer från undersökningsföretaget Temo.
- Hejsan
- Är det C jag pratar med?
- Nej, det är mitt andranamn, och min brors och min pappas?... Jag heter Robert.
- Jaha. Jag undrar om jag får störa dig i en och en halv minut?
- Du har ju redan stört mig?
- Har jag?
- Ja, jag håller på att laga mat och jag tror min pasta kokar över nu. Vänta lite.
- Ojdå
- Ja, det verkar ju konstigt att störa först och fråga sedan.
(Det är en rätt dålig attityd faktiskt, ungefär som skjut först och fråga sen.)
- Ja men nu är det faktiskt helt frivilligt om du vill svara på frågorna eller inte.
- Men hur skulle jag veta att det var just du som ringde?
- Jaja, så du vill inte svara på frågorna.
- Jodå, det gör jag gärna om du bara tar en och en halv minut.
- Ja, det går fort.
- Tyvärr har det gått en och en halv minut precis nu. Tack för att du ringde! <klick>

------------------------------------------------

du har 3 nya meddelanden. [Beep!]
... han svarar inte, va? Nä, jag vet inte ... vilken trycker man p... [Beep!]
... nu tror jag att jag kommer fram ... va, jag hör han nu ... nä, det är ingen som svarar ... men jag ringde ju ... [Beep!]
... fattar inte detta, det är ingen där ... jag trycker ju på denna där, titta ... hä... [Beep!]
 Du har inga nya meddelanden.

Det roliga är att jag inte har en aning om vem denna person är som försökt få tag i mig..

----------------------------------

- SL trafikupplysning
- Hej, jag heter Robert!
- Hej!
- Jag har en matematisk fråga till dig så det är bäst att du är koncentrerad.
- Okej ...
- Jo, om det går 2 bussar vart 20:e minut på eftermiddagen, och vid aktuellt tillfälle klockan 15.46 och 15.49, vilken buss är det då som kommer 16.15 om jag har väntat vid busshållplatsen sedan 15.30?
- Ehhhh ...
- Lurigt va?! Hihi. Du skall få en ledtråd: jag kom för sent till min kurs.
- Du låter som en jävligt jobbig jävel.
- Tack för den, tönt. <klick>


Icke-manliga aktiviteter

Jag är ganska trygg i min manlighet, tror jag. Det finns inte många situationer där jag känner mig olustig och pinsam. Många killar har ju lite lustiga idéer över saker som de absolut inte kan göra, då det hotar deras manlighet.
Ni vet, såna där klassiker som att fråga efter vägen när man är vilse och gråta till sorgliga filmer.

Jag har bara en situation där jag känner mig totalt omanlig.

När jag köper smågodis.

Jag känner mig fruktansvärt liten och barnslig när jag står där med den lilla gottpåsen av papp, med en pastellfärgad spade i näven och velar mellan rosa skumsvampar och färgglada Haribo-nappar. Med en inre dialog som lyder: ´´Jag tar tre stycken, nej hoppsan, det blev fyra. Mmm, colaflaskor är ju gott, men om jag dricker colaläsk samtidigt blir det väl lite för mycket? Är inte de där sura grejerna lite väl sura? Oj, där kom en på golvet. Attans, hoppas ingen såg.´´

När man till slut velat fram och tillbaka och noga sett till att ta det man är sugen på så går man fram till kassan.
Ett manligt köp hade varit en dosa snus, cigarretter, folköl eller nåt annat farligt. Men nej, här kommer coola snubben i sina solglasögon,keps, krampaktigt hållande en liten påse gottis. Det hjälper inte hur svajigt man än går eller hur nonchalant man än ser ut. En gottpåse är en gottpåse är en gottpåse. Och en gottpåse är INTE cool.

Riktiga karlar käkar inte snask.

Men jag har hört att tjejer gillar killar som bejakar barnet inom sig. Jag får hoppas att det är så...

Getingar

Jag har nog ett getingbo någonstans vid min balkong, under en vecka så har jag vaknat av getingar i storleken 2 till 4 cm har surrat omkring i mitt rum. Idag var värst hittills, vaknade först kl 07 av en geting, slog sönder den med en mooretidning, vaknade igen av 2 st kl 9, sög upp dem med dammsugaren, vaknade kl 11 av 3 st till som också de fick smaka på dammsugaren.

Nu när jag skulle gå in och se lite på tv i rummet så surrade det omkring 10 jävla getingar, jag vet inte om jag vågar vara där längre utan stannar nere i stugan tills de tröttnat på mitt rum.

Blue

Jag har att göra såhär på kvällarna, så det blir klotter.


Fotouppdatering

Har varit och framkallat de analoga filmerna sen i torsdags. Tänkte dela med mig lite av resultatet.
Tyvärr så var en rulle förstörd, så typ 12 bilder är borta :<

 

 Kurres bild blev rätt mörk, men jag skyller på att jag inte har någon scanner.



Liten kontaktkarta på alla bilderna, hann bara kopiera upp 2 innan det var dags att sluta. Men ska kopiera upp de andra på torsdag.

Här kommer andra bilder jag tagit som jag också tänkte lägga upp nu när jag ändå håller på.

Jävligt suddig den här sista, men det är också för att jag inte har någon scanner ikopplad.

Trix


Freddie Mercury

Freddie Mercury vad den första homosexuella artisten som fick gudstatus i rockvärlden. När han kom ut ur garderoben blev många chockade, eftersom han gjorde detta nästintill på sin dödsbädd. Det chockade eftersom det var allmänt känt att en kvinna kunde i regel bli gravid bara genom att vara i samma rum som hans mustasch.






Fakta:


1. Freddie Mercurys riktiga namn var Farrokh Bulsara, tills han tog sitt förnuft till fånga och bytte namn till något folk faktiskt kunde uttala.

2. De flesta homofobiska sportdårar skulle nog pissa ner sig själva om de faktiskt insåg att han som skrev "we Are the Champoins" tryckte snubbar.

3. Cirolana mercuryi är ett sorts kräftdjur döpt efter Freddie Mercury. För det första man tänker på när man tänker på honom är krabbor(läs crabs)?

Starten:
Freddie Mercury föddes som Farrokh Bulsara på Zanzibar, som kanske är mest känt för världens ledande tillverkar av kryddnejlikor, och det var första landet i Afrika som hade färg-TV(Så nu har ni lärt er något idag också). Med andra ord, det är inte mycket intressant man kan säga om Zanzibar.

Etniskt sett, var Freddie persisk, vilket betyder att han "tekniskt" sett är Asiat. Vilket i sin tur gör honom till den coolaste asiaten i västvärlden sen Bruce Lee. Vilket bara i sig är en jävligt stor bedrift, eftersom Freddie aldrig sprang efter någon med sina "fists of fury". När Freddie växte upp så uppfostrades han till Zarathustrian, en otroligt inflytesrik religion inspirerad av judendomen, kristendomen och islam, en av de första religioner som endast följde en gud, men mest kända för att ha något att göra med det verkliga "300".
Efter att han gått klart på sin internatskola(inget är så jävla badass som internatskolor, kolla ondskan bara), så flyttade Freddies familj till England medan Zanzibar genomgick en revolution.


Efter flytten till England, började Freddie på konstfack, där han senare skulle sätta sina talanger till nytta genom att designa den kända queen-loggan. Lejonen står för Lejonen i bandet, Roger Taylor och John Deacon, krabban är för kräftan, Brian Mays, Älvorna står för Freddies jungfru-tecken. Det var nog enda gången Freddie jämfördes med en oskuld..



Karriär (Freddie Mercury tar världen med storm)

I början så såg Freddies karriär inte så lovande ut. Efter att ha varit i band med så fantastiskt dåliga namn som t.ex. Ibex(antagligen efter den där geten), Sour Milk Sea(världens mest illaluktande hav) och en tidig version av Queen som kallades Smile(vilket är patetiskt genom att det ber om att vi ska tycka om dem, som en tönt i en amerikansk collagefilm som kallar sig själv för Chuckles eller nåt annat töntigt.). Som tur var, efter namnbytet, så började Queen att bli riktigt framgångsrika, och Freddie blev känd som en riktigt bra sångare. Han hade t.ex.  nästan fyra oktaver. Vi kan jämföra det med Mariah Carey som klarar 5, men hon suger och är för besatt av fjärillar så hon räknas inte.

Helt enkelt, alla Queenlåtar du känner till och älskar är skriven av Freddie Mercury: "Bohemian Rhapsody", "Bicycle Race", "Killer Queen", "We Are the Champions", "Crazy Little Thing Called Love", "Don't Stop Me Now", och en jävla massa fler. Bry er inte om att de här låtarna nu i grund och botten är reducerade till reklamsignaturer för så töntiga saker som mobiler och bilar.
Han är en av de få artister som nästan alla kan gilla: Sportfånarna gillar "We Are the Chamipions" och "We Will Rock You"; medelålderskvinnor gillar "These Are the Days of Our Lives"; dramabögar gillar "Good Old Fashiond Lover Boy"; Dansare kan inte få nog av Queens försök att göra disco, "Another One Bites the Dust"; och män i 30års-åldern som fortfarande bor hemma har "Flash" på repeat.

Speciellt "Bohemian Rhapsody" verkar ha lämnat ett jävligt stort avtryck efter sig. Att en låt som handlar om en mordisk mamma, några italienska ord (som 99% av alla lyssnare inte förstår), upprepandet av en renaissans-astronom som sen slutar i en snedtändning och lite emo-tankar, det är ganska häftigt att den inte bara toppade nästan alla listor när den släpptes, utan den har också blivit framröstad som en av världens bästa låtar flera gånger.
Den toppade listorna IGEN 1992 efter Wayne's World.

Freddie Mercury, med och utan Queen, har jobbad med folk så som David Bowie(Ziggy Stardust!), Michael Jackson(King of pop!), och Montserrat Caballe (öh.. en framgångsrik operasångerska!). Den mest kända av dessa är nog "under pressure" som de gjorde med Bowie, innan My Chemical Romance och The Used(Sorry emobarnen) bajsade ner den med sin egen tolkning, så var orginalet sedd som en av de bästa sångerna i världen, och den med det häftigaste basspåret någonsin. (Jag tar inte ens upp Vanilla Ice här, det är för mycket bajs på en och samma gång)

Freddies scen-persona spelade också en stor roll för bandets framgångar. Man blev tvungen att ändra på begreppet "Stage Presence" efter Mercury. Tidigare betydde det att det var en person som kunde stå på en scen, göra någonting förutom att bara stå där och inte spy på publiken. Efter att Freddie Mercury gjort scenen till sin bitch och publiken till hans villiga sex-slavar, så kunde man inte bara stå där och förstöra ett par gitarrer på scenen. Plus, så blev världens manliga sångare tvungna att ändra på sig, nu var de tvungna att sjunga rent, (Förutom om man hette Bob Dylan då, som man bara kan jämföra med en skrikande katt)

En stor del av deras shower var deras kostymer. Allt från glittriga hängselbyxor till korta shorts till mantlar och kungakronor, Freddie kunde fixa allt.

Ok, kanske inte allt.



"Död" och arv

Freddie Mercury dog av AIDS bara timmar efter att han ens erkännt att han hade sjukdomen, antagligen eftersom det var så lång tid det tog innan han kom på en dödsorsak som inte var "implodering pga AWESOMENESS". Det var enklare tider då mina vänner, när en man kunde ha S&M-dräkter på scen samtidigt som han piskade en annan man, och fortfarande sågs som hetro. Genom att han var en av de första stora kändisarna som dog av sjukdomen, så blev det uppmärksammat.

Freddies död betydde inte slutet för Freddie Mercury. Queen lyckades fortf sälja sjukt mycket efter att han dött, de sålde t.ex. 32.5 miljoner album i USA efter han dött. Världen över har de sålt drygt 300 miljoner album, varit på den engelska topplistan längre än Beatles, bandet som alla verkar jämföra allting med.

Freddie själv blev vald som nummer 58 i en lista över "De 100 bästa britterna". Det är ganska coolt för att A) han var inte född där och B) de andra på listan hade bland annat Winston "Nazijägaren" Churchill och William "Obligatorisk läsning" Shakespeare.

Lake Geneva i Schweiz har en staty på honom:


Det mina vänner, kommer varken ni eller jag någonsin att få..


Photoshoot

Jag hade ju en photo shoot med mina bästa vänner i torsdag. Jag är grymt nöjd med resultaten, och det borde de också vara tycker jag. Eftersom de(ni) inte sett resultaten än så lägger jag inte upp bilderna här. MEN jag tänker lägga upp en som en liten aptitretare så att säga.




Tjix


Conan + feministisk porr


Bloggar

Jag får ta och sluta skriva så långa inlägg, folk går ju inte in på bloggar för att läsa, right..

Mer om religion...

Gud och religion är jävligt kul egentligen, inget illa menat till er som är troende. Men de religiösa måste ju vara de största skitsnackarna som finns. De har övertygat folk att det finns en osynlig man som bor i himlen, som ser allt du gör 24/7 och den här osynlige mannen har en speciell lista på 10 saker som han inte vill att du ska göra. Om du gör något av de sakerna så har gubben ett speciellt ställe där du hamnar, ett ställe fullt med eld och rök och brinnande människor och tortyr och lidande. Dit sänder han dig till att leva ett ångestfyllt, smärtfullt liv, där du bara skriker, gråter i en evigheters evighet.... men han älskar dig och du är hans barn.

Han älskar dig, och han BEHÖVER massor med pengar. Han behöver alltid massa pengar. Han är allvetande och allsmäktig, han har svaret på alla våra frågor, men han kan bara inte hantera pengar på rätt sätt. Svenska kyrkan får miljoner i skatt varje år, och de vill alltid ha lite lite mer.

Men ni ska veta att när det gäller gud, så försökte jag verkligen, jag försökte verkligen tro att det finns en gud, som skapade oss alla i sin egen avbild, älskar oss alla och har ett vakande öga på allting. Jag försökte verkligen tro på det, men jag måste berätta för er, ju längre man lever ju mer börjar man förstå att någonting i världen är fucked up. Något är fel, krig, sjukdomar, död, förstörelse, hunger, smuts, fattigdom, tortyr, brott, korrumption och Disney On Ice.

Något är definitivt fel, det här är inte någon som har gjort ett bra jobb. Om det här är det bästa gud kan åstakomma, så är jag INTE imponerad. Sånna här resultat hör inte hemma på ett CV för en allmäktig varelse.
Det här känns som något en vikarie skulle gjort. Och mellan dig och mig, så borde den här snubben vi kallar gud ha blivit kickad för jävligt länge sen.

 Och jag säger snubben, för att om man kollar på de här resultaten, och det finns en gud, så måste det vara en man. Ingen kvinna kan eller skulle fucka upp allting så här mycket.
Så Om det finns en gud, så tror jag de flesta kan hålla med om att han är värdelös och kanske, KANSKE är det så att han inte bryr sig ett jävla piss om oss?

Att inte bry sig. Jag beundrar sånt hos en människa, och det skulle förklara en hel del av de omständigheter vi lever med här på jorden. Så istället för att vara en religiös tankefri robot, sinnesfri och mållös, blint troende att allt detta ligger i händerna på någon creepy inkompitent fadersfigur som inte bryr sig, så försökte jag se mig omkring efter något annat att dyrka.

Något som jag kunde räkna med, och det första jag kom att tänka på, var Solen. Det kom bara sådär. Över en kväll blev jag en soldyrkare, eller ja inte över en kväll, du kan inte se solen på kvällen. Men det första nästa morgon, blev jag en soldyrkare, jag blev det av flera anledningar. För det första, jag kan se solen, höhöhö, i jämförelse med några andra gudar jag kan nämna.. jag vet inte, jag tycker det känns som en viktig punkt, om man ser något så brukar de oftast hjälpa till att få något lite mer trovärdigt. Så varje dag kan jag se solen, när det ger mig allt jag behöver, värme, ljus, mat, blommor i trädgårdarna, reflektioner på sjöarna, och fine ibland lite hudcancer, men det finns inga korsfästningar och vi tänder inte eld på folk bara för att de inte håller med oss. För jag tror vi alla kan hålla med om att solen är en ganska bra grej. Right?

Soldyrkan är väldigt enkelt, det är inga mysterier, inga mirakel, inget faderskap med präster, inga sånger, inget behov av pengar och vi har ingen speciell byggnad där man måste träffas en gång i veckan för att jämföra kläder och sjunga konstiga sånger. Men det bästa med solen är att den aldrig säger att jag är värdelös, aldrig att jag är en dålig människa som måste bli räddad, den ger mig aldrig något elakt och behandlar mig nästan alltid bra.

SÅ jag dyrkar solen, MEN jag tillber inte solen. Vet ni varför? Jag tror inte vi skulle få sånt bra förhållande av det, jag och solen. Det är ganska ohyfsat, tycker ni inte? Folk skickar upp miljoners miljarder med böner varje dag, frågar, ursäktar, ber om tjänster, gör det här, gör det där, jag behöver en ny bil, jag vill ha ett bättre jobb och det mesta av bönerna sker på söndagarna. Hans lediga dag.. Det är inte schysst. Det är inte så man behandlar en vän. Men folk i världen ber, och de ber om en jävla massa olika saker. Ni vet, din pappa behöver operera skrevet, din bror har blivit arresterad för han kissade i en gränd, men för det mesta är det för att du vill knulla den där söta lilla blondinen som jobbar på ica. Ni vet den där med ögonlappen och elefantfötterna. Tror du inte hon ber om det? Jag tror hon måste..

Och jag säger FINE, be om vad du än vill ha, be om vad som helst. Men, vad händer med den gudomliga planen, the divine plan som jänkarna kallar den? Kommer ni ihåg den? Den gudomliga planen, för länge länge sedan gjorde gud den gudomliga planen, tänkte mycket på det, bestämde att det var en ganska bra plan och körde igång med den. Och i biljoners biljoner år har den gudomliga planen fungerat helt perfekt. Men nu kommer ni, och ber om någonting, låt oss säga att saken du ber om, inte passar in i guds gudomliga plan. Vad vill ni att han ska göra? Ändra sin plan? Bara för dig? Känns inte det lite arrogant? Det är den gudomliga planen, vad är det för idé att ha den om varenda jävel kan komma och förstöra den?

Här är ett annat problem, låt oss säga att dina böner inte blir hörda. Vad säger man? Ja men det är guds vilja, hans vilja måste gå igenom.
Fine, om det är guds vilja, så kommer han göra som han vill ändå och varför ska man då hålla på och be överhuvudtaget? Känns som ett jävla slöseri med tid. Kan man inte bara skippa bönerna, och gå direkt till guds vilja.

Allt detta är väldigt förvirrande, så för att komma runt allt detta bestämde jag mig för att dyrka solen. Men som jag sa, jag tillber den inte. Vet ni vem jag tillber? Christian Bale. För det första, så tycker jag han är en bra skådis, sånt räknas, för det andra, så ser han ut som en snubbe som kan få saker fixade. Christian Bale är ingen som går runt och sparkar grus. Han har gjort saker som inte ens gud har klarat av. I år och dar gick jag runt och störde mig på alla töntiga batmanskådisar, och ÄNTLIGEN kommer det någon som inte ser ut som en gammal musiklärare. Och han har massor av nya filmer på gång.

Nåväl nu har jag bett till Bale i drygt ett år, och jag märker en sak, de saker jag ber om till Christian, blir uppfyllda till ungefär samma 50%iga chans jag skulle haft om jag bad till gud. Ibland får jag det jag vill ha, ibland inte. Samma som med gud, fifty/fifty. Samma som med fyrklövern, hästskon, önskebrunnen, hartassen, samma som vodootanten som klämmer på gettestiklar. Det är allt samma sak. Fifty/fifty. Så det är bara att välja och vraka luta sig tillbaka och önska dig något.

Och till er som läser biblen för att lära er om moral eller för de literära sagorna så finns det några andra historier jag kan rekomendera; ni kanske ska läsa den om de tre små grisarna, den är väldigt bra den, har ett fint lyckligt slut som jag är säker på att du kommer gilla. Sen finns det rödluvan, men den har en liten läskig del där vargen äter upp hennes mormor, den gillade jag aldrig faktiskt. Och slutligen den jag alltid gillade bäst när jag var liten, var en engelsk ramsa en dagisfröken sjöng för oss, det var om Humpty Dumpty, delen jag gillade bäst var: "All the kings horses and all the kings men, couldn't put humpty dumpty back together again." Jag kommer inte ihåg om hon sjöng på engelska eller svenska, men den sitter kvar i vilket fall..



Jag gillar den bäst för att det finns ingen Humpty Dumpty och det finns ingen gud. Ingen, inte en enda, har aldrig funnits och kommer aldrig att finnas. Säg såhär, om det finns en gud, OM det finns en gud, må han döda dig här på fläcken. Du ser, inget händer. Alla mår bra? Vet ni vad, jag höjer insatsen, Om det finns en gud, må han döda mig. Ni ser, inget händer.. Vänta jag får lite kramp i benet, och mina kulor gör ont, nu är jag blind...

 Nä nu är allt bra igen, det måste varit Christian Bale...

 


Måndag

Eftersom det är måndag så tänkte jag att jag ska ge er en musiklista som passar in bra på måndagar.

http://open.spotify.com/user/shockspawn/playlist/6UzSF3G0nJydEQJi0Y8C1x


För tidiga utlösningar och Darwin

Jag ska vara helt ärlig. Av mina sisådär 7 år av aktuellt sex-liv, så har jag varit med om båda extremerna när det gäller "kraften att hålla sig".

Ibland kan man hålla på för evigt och ändå inte bli klar, och ibland.. ja så behöver man det inte. Men oftast brukar jag ligga någonstans emellan. Men varje gång jag stämplar in för ett långt arbetspass, så att säga, så kan jag inte sluta tänka på hur ledsen Darwin måste vara. Allt med hans teori om att evolutionen bara utvecklar egenskaper som förbättrar vårt arts överlevande, och ett 40 minuters sexmarathon passar verkligen inte in i evolutionen.

Om Zebror tog en halvtimme på sig och sex olika ställningar för att para sig, då skulle de vara lejonkrubb inom minut nummer 3. Så mycket som långa knull har blivit gloriferade av dagens porrskadade kultur, så är för tidig utlösning egentligen det bästa Darwinistiska övertaget vi män kan ha. Wham, Bam, nu sticker vi innan vargarna kommer.

Tänk efter egentligen. Vem har störst chans att klara sig i en ormgrop - en one-pump mus som är klar inom 10 sekunder och som sen flyr platsen, eller en John Holmes mus som sitter på samma ställe i en timme och juckar samtidigt som han tänker på fotboll?

(eller vad nu möss tänker på för att försena orgasmer. Råttgift eller råttfällor kanske, vem vet)

Så då började jag tänka, som vanligt. Vad finns det för andra sexuella egenskaper som är vanligt i dagens samhälle som egentligen hindrar vår överlevnadsinstinkt i naturen? Det första jag kom att tänka på var bröststorlekar Om du är kvinna och springer ifrån en vildhund, helt övertygad om att han ska slita dig i stycken för att dela med sig till resten av flocken, så är ett par hoppande och gungade D-kupor det sista du behöver. Om jag var en hungrig björn och skulle välja mellan att jaga Kate Moss eller Ice-T's flickvän Coco, gissa vem jag skulle se som hjälplös?

Och det här med penisstorlek? Samtidigt som en 28centimeters kuk kanske får några huvuden och vända på sig i porrbranschen och har gett den så annars obegåvade Ron Jeremy en livslång karriär, hur blir det i naturen?
Jag har aldrig sett en giraff med en kuk hängandes vid knäna, och det finns antagligen en anledning till det.

Och självklart så lever vi ju inte i jungeln något mer. Människan har evolverat och har nu femvåningshus där vi kan låsa in oss själva så vi kan knulla hur länge vi vill utan att behöva vara rädda för krokodiler eller lo-katter. Så så mycket var den där jävla Darwins teori värd. Han var antagligen bara en one-pump snubbe med en liten kuk och en plattbröstad fru..

Musikkollektivet


Jag har hissat dessa grabbar förut, och gör det igen. Min polare Alex från Hässelby spelar i detta trevliga band. Nu är deras första video uppe, och vad ska jag säga? Det är klockrent.


RSS 2.0