graf2

Nåt annat att tänka på...



Hot = crazy

Am i right or am i right?


Dawit Isaak


Det här med att rädda Dawit Isaak är ju en bra grej.
Men det första jag börjar tänka på när jag går in och på expressen är den här bilden..
Är den inte sjukt dålig?
På bilden är Thomas Mattsson, chefredaktör Expressen, Kalle Jungkvist, chefredaktör Aftonbladet.se, Lena K Samuelsson, chefredaktör Svenska Dagbladet,Thorbjörn Larsson, chefredaktör Dagens Nyheter och Jan Helin, chefredaktör Aftonbladet.
Vi har alltså de 5 största tidningarna i Sverige som gemensamt gått ihop för att slåss för en sak. Ganska imponerande eller hur?
 VARFÖR kan de då inte fixa en riktig fotograf?
Alla 5 ser ju ut som ett par riktiga praktbeppon, och de kunde inte ens ställa sig mot en helvit vägg. Jag kanske överdriver, men borde de inte kunna fixa något bättre än det här?

Äggattack

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2927231.svd
Partiledaren Jimmie Åkesson fick ett ägg upptryckt i ansiktet.
En grupp meningsmotståndare störde mötet så pass mycket att polisen såg sig föranledd att omhänderta totalt 18 personer.

Måste varit ett sjukt stort ägg.

Nystart

Nu när jag är arbetslös så kände jag att det var dags för en reboot av bloggen.Jag gör verkligen ingenting om dagarna, vaknar, går ut me hundarna, käkar nån lunch, kollar efter lite jobb, hittar inget.. osv.

Idag har jag dessutom pulat lite med pennan framför datorn.
Hon har inga händer, och hennes boobies är påtok för konstiga. Men hon blir nog klar någon dag..

Jag har också käkat korv idag, stockholmare, riktigt fint.. Fan jag har käkat korv senste 4 dagarna.. Spenderade helgen hos linus i abrahamsberg, där blev det grillad korv, tunnbrörulle, mer korv.. imorrn blir det nog ingen korv. Det var väl Queen som sjöng "too much korv will kill you"`.
Imorrn drar även päronen till los canarias i en vecka, så då blir det slappt här hemma :)

RSS 2.0