Krönika

Borttagen

Nyår

Håller på och slipar på en nyårslista. Update kommer väl senare ikväll gissar jag på.


God fortsättning.



Den senaste veckan har varit konstig, jag har ångest över saker jag inte borde ha ångest över. Samtidigt som man vet vart vissa människor står och att man alltid haft rätt om dem, att man inte kan sänka garden.
Nåväl, God Fortsättning mina vänner.


Min jul.


Skämslåt

Dagens SKÄMSLÅT

 


God jul


Dokumentär.

Fin dokumentär.

Energidrycker


Mitt liv som Superhjälte!


Spotify

00-talets bästa svenska låtar
Där har ni en lista med 96 av Sveriges bästa låtar som kommit ut nu under 00-talet.
Dagens tips: Springer du tillräckligt snabbt kan ingen se hur ful du är.

Den hemska sanningen om barnsagor.


Falska värld.


Han är trött


Kändiskåt.


Småbarn


So true


Aladdin tänker utanför boxen.


Stayin' Alive!





Här har ni Ozzy-låten till Spotify btw!


Bruttonationalprodukt


Bil-porr

 


Jag surfade runt i tristess och hittade den här gamla bilden. När jag gick i Skolhagen cirkulerade den flitigt på Internet och jag vill påstå att det är precis den typ av bild som avslutar ett liv. Om inte bokstavligt så minst sagt socialt. Killen på bilden ser inte direkt ut att vara en kille som gillar bajssex eller lite mer kinky grejer. Ni vet, en sån som livnär sig på att bli avbildad med sitt kön instucket i diverse fantasifulla öppningar.


Det i sin tur leder självklart tankarna till hur det egentligen gick till när bilden togs. Jag tror verkligen inte att han dressat upp sig i frugans raffset, smekt upp en vinballe och i ren upphetsning sprungit ut för att våldta familjens Range Rover. Han ser helt enkelt inte så speciellt upphetsad ut.


Såvida han inte är Tysk så tror jag att det finns en mycket mer oskyldig anledning till att bilden togs. Men ingen kommer att bry sig. Skadan är redan skedd. Jag tror iallafall att han snarare hade varit på maskerad, eller vad vet jag, halloweenparty kanske. Galet festande utklädd till ”bunny” och framåt morgontimmarna, i slirigaste laget, har han tappat öronen och sålt svansen. I desperat jakt på lite uppmärksamhet försökte han sig på ett partytrick utöver det vanliga och det är nog DÄR någonstans allt gick fel. En kamera i fel händer. Ett massmail. Ett liv i spillror.

Inte den halaste av ålar skulle kunna bortförklara en sådan bild.


Hur som helst. Jag vågar gissa att han inte kände sig så tuff när bilden spred sig som en gräsbrand på Internet. Om han inte var Tysk som sagt. För då måste man plötsligt försöka se allt ur en annan synvinkel.

Jag undrar vad han gör idag? Jobbar på ett lager kanske?



RSS 2.0