Tv-spel + relation?

"Vi borde göra mer SAKER tillsammans."

Fy fan. Knulla och se på game of thrones skulle inte funka i det här läget.

Det är något man som kille inte vill höra. Eftersom SAKER sällan betyder mer sex, ta en öl eller få en massage. Det är oftast ut och vandra i naturen, gå på museum, plocka äpplen, och andra SAKER som folk gör för att påminna sig själva att de "lever livet fullt ut".

Därför blev jag glatt överraskad när hon erbjöd att vi skulle spela tv-spel. Jag är inte den mest seriösa "gamern", men jag har ett headset och jag är inte rädd för att använda det. Så mycket gamer är jag iaf.

Hon föreslog att jag skulle dra fram mitt gamla Nintendo64. Retro-gaming är tydligen "coolare" än dagens moderna spel. Det är också simplare, antagligen därför hon föreslog N64:an, så hon skulle ha en chans att vinna.
Tyvärr så kunde jag låta det hända. Efter att ha fått spö i Mario Party och Mario Kart av ett gammalt ragg så hade jag lärt mig min läxa. Den här fittan skulle inte kunna komma och tro att hon kunde slå mig bara för hon kunde trycka på alla knappar samtidigt. Och jag visste att hon skulle tvinga mig ta den dåliga kontrollen med den glappande joysticken, och vi alla vet ju att en slapp joystick inte funkar när man ska "leka". Vi var tvungna att spela något modernt.

Jag ville dock inte krossa henne, jag vet hur det känns, och det är inte trevligt. Men efter 4 minuter av Left 4 Dead, så märkte jag att jag gjort ett dåligt val. Hennes oförmåga att sikta och gå samtidigt fick mig att fundera på om tjejer verkligen är så duktiga på att multitaska som alla säger. Efter att hon skjutit ner mig efter att jag gått in i en klunga zombies med en motorsåg(Det var tajt med space, och motorsåg var det självklara valet i det läget), så var allt lite för komplicerat för henne, hon började bara skjuta på allt som rörde sig.

Det var efter att jag var nära på att slänga ut henne för att hon inte kunde förstå simpla direktiv i Portal2 som jag insåg att, tv-spel, ja det var nog inte vår grej. Hon klagade på att det var för snabbt, för mkt action och att det var för färgglatt.
Det här är som att jag skulle be henne om att vi skulle ut och shoppa, och jag börjar klaga på att vi var i för många butiker och att det var för mkt fokus på att köpa saker.

"Om du ville spela något långsamt och tråkigt, varför sa du inte bara att vi skulle spela ett brädspel?"

Så vi spelade jakten på den försvunna diamanten. Hon slog mig. Men vem fan bryr sig? Det spelet är ju idiotiskt.


RSS 2.0