Sömnproblem i fyllan.

Jag vaknade i min säng, smått bakfull och tjejen från kvällen innan låg kvar brevid mig. Medan jag försökte lista ut exakt hur bakfull jag var, så kände jag en kall konstig känsla runt min kropp. Det tog en stund innan jag insåg vad det var för konstig känsla: jag var blöt. Det tog mig ytterligare en stund innan jag insåg vad det kunde vara. En snabb sniff bekräftade det självklara: urin..

"Jävlar!" tänkte jag. "Var jag så packad igår att jag pissade ner mig själv?"

Nu ska vi säga så här, att pissa ner sig i fyllan är inte direkt ovanligt bland män, (jag kommer ihåg en kille jag jobbade med som sa att han var tvungen att ha blöjor varje gång han hade varit ute), men jag hade aldrig själv gjort det förut. Att jag dessutom gjort det här med en kvinna närvarande bubblade upp en massa känslor, ilska, skam, skräck.

Hur skulle jag ta mig ur den här jävla röran? Min hjärna spelade upp en massa efterblivna saker jag kunde göra för att komma undan med det. "God morgon, sömntuta, jag har ett stort glas apelsinjuice åt dig. OOPS jag spillde visst ut allt över dig och hela sängen!" Men sen gjorde jag en otrolig upptäckt...

Min sida av sängen var snustorr.

Den hemska fukten var koncentrerad till min högra sida, precis brevid den unga damen. Denna unga dam var fortf däckad sen gårdagen, vilket gav mig tid att undersöka saken mer. Jag märkte ganska snart att hela hennes sida var dyngsur, vilket bara kunde betyda en sak: DET VAR HON! Det fanns inget tvivel om saken. Den här kvinnan hade pissat ner min säng.

Jag hade aldrig varit så glad över något piss-relaterat som det här förut. Men lättnaden försvann ganska fort, och en ny våg av osäkerhet svepte över mig. VAD FAN SKA JAG SÄGA TILL DEN HÄR TJEJEN?

Tanken att jag själv pissat ner min egen säng var sjukt pinsamt, så jag förstod att det säkert skulle vara dubbelt så pinsamt för den här tjejen. Situationen var så jobbig att jag kunde inte vara arg på henne. Så nu mådde jag dåligt istället.

En annan viktig sak att tänka över var: ville jag träffa den här tjejen fler gånger? Hon var väldigt söt. Men, ni vet, hon pissade ner min säng. Om vi hade varit hos henne så hade jag bara kunnat smita innan hon vaknade. Men det kunde jag ju inte nu..

Kunde jag få henne att lämna sängen utan att hon fick reda på vad hon gjort? Jag kunde ju bara ha puttat ut henne, typ. Jag kunde ju också använda mig av min juice-plan. Men till slut så behövde jag inte göra något. Medan jag var på toaletten och tömde min otroligt fulla blåsa (tack ska du ha), och tvättade mig där främmande urin hade rört vid mig, så gick tjejen upp och klädde på sig.

Vi hade lite standard morgonen efter-snack. Jävlar va bakis jag är, bla bla bla. Sen stack hon, hon sa att hon behövde vara nånstans. Sen var det inget mer med det. Hon nämnde aldrig vad som hänt i sängen. Jag var ganska nöjd att jag slapp det pinsamma samtalet, men sen så började jag tänka efter.. Hon pissade ner min säng, och stack utan att säga något! Det är möjligt att hon inte hade märkt det, men det verkade ganska otroligt. För det var ganska uppenbart när du låg där i sängen. Och under tiden jag tvättade madrassen så störde jag mig mer och mer på det. Hon måste vetat!

Det som är ännu konstigare är att hon messade senare på kvällen och undrade om vi skulle ses nästa helg. När nästa helg närmade sig så var mitt huvud fullproppat med frågor. Visste hon eller inte? Var hon bara dryg? Dum? Hon kan ju inte trott att jag inte la märke till pölen av urin i min säng. Eller hur?

I slutändan så bestämde jag mig för att jag aldrig kunde prata med henne igen. Och eftersom det hänt en gång, så kan det nog hända igen. Och jag hade ingen lust att rengöra den där sängen en gång till.

Så jag ställde in. Det var då jag förstod att hon visste. Hur? Hon frågade aldrig varför jag ställde in..

Rasmuss

Detta inlägg tilldelar jag Rasmuss Lindholm.
Du har gjort ett gigantiskt avtryck i mitt hjärta. Jag är otroligt stolt över att ha fått vara din vän.
Du kommer lämna en jävla tomhet efter dig.

Vila i frid, bästa Ralle.
1989-2011

Hm..

Det här är den tragiska och skrämande berättelsen om en litten rödlätt flicka med svår damp som löper amok i ett litet samhälle sedan hennes pappa övergivit henne för att bli skatteflykting i söderhavet. Det som en gång var en hästintresserad liten flicka förvandlades till en vandal som plågar den lokala polismyndigheten med småstölder, misshandelsfall och skadogörelse. När ett ungt syskonpar försvinner i grannskapet vänds blickarna mot den lilla rödlätta flickan. Historien dras till sin spets när flickans lärarinna kommer och besöker hennes hem och hittar de två barnen bakbundna i källaren, tillsammans med en Apa och en Häst! Flickan har just tagit en överdos sömntabletter eftersom hon inte vill bli "stur".

Pippi Och Ensamheten.

RSS 2.0