Pingvinpippa?

Har ni sett March of the penguins ? Om inte, gör det! Pingviner är helt tokiga, visste ni det? De går på en enda lång rad typ skitlångt, så långt från mat och vatten de kan, och sedan raggar de på varandra.
 Och det finns fler pingvintanter än det finns pingvingubbar, så de måste bråka om gubbarna. Sedan när de blivit ihop så pingvinpippar de och smeker varandra på halsen. De håller sedan ihop så länge det finns ett ägg eller en unge, men om någon av dem fuckar upp allt så gör den andre slut och sticker hem till havet igen. Fast pingvintanten sticker i alla fall för det är gubben som får stå helt still och ruva ägget i fyra månader tills han nästan dör av svält, medan hon tanten äter sig tjock och go.

 Sedan är det bäst att tanten kommer tillbaka, även om gubben har en hemlig matgömma som räcker till ett mål mat för ungen, så tar hon inte med sig mat till gubben, han måste då springa skitfort tillbaka och käka.
Kanske därför det finns färre pingvingubbar. De ser ut som heroinpingviner då, och de har ingen mage att glida fram på längre, så de måste kuta. Och pingvinungen kan dö av både kyla, svält och elaka fåglar. Om de inte dött när de var ägg då, för om ägget ligger på snön i mer än 30 sekunder så får det syfilis och dör.

Det är bara fåglar som äter pingvinungar för alla andra rovdjur är för dumma för att leta där pingvinerna håller hus. Om ungen dör blir tanten jätteledsen och skriker. I säkert 2 minuter. Sedan försöker hon sno någon annan tants unge. Det verkar asjobbigt att vara pingvin, även om man får pingvinpippa.


-Säg något tufft, men ändå mjukt och genomtänkt!
-Haha! Du är söt du. Hm ... något tufft, men mjuk måste ju vara något med ... stjärt ... Stjärtlapp kanske.
-Min stjärt är då inte mjuk! Den är hård som flinta. Ibland när jag går så slår det gnistor om mig.

Kommentarer
Postat av: Jossan :D

Snygg blogg!:)

Kolla gärna in min om du vill och har lust :)

Ha en bra dag :)<3

2009-10-22 @ 11:12:42
URL: http://jossaahn.blogg.se/
Postat av: Jennie

HAHAH. jag älskar dig. typ.

2009-10-23 @ 12:58:47
URL: http://vornanen.devote.se
Postat av: b

Typ bara?

2009-10-23 @ 23:05:05
URL: http://averagerob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0