Kungafamiljen


Frågorna har varit med tidigare, men ingen har svarat, därför läggs de upp än en gång, då jag är väldigt intresserad av era svar.


Kommentarer
Postat av: Lisa som har tråkigt på jobbet

1. Ingen. Pensionären kanske inte kan springa lika snabbt sen bara.

2. Aporna kanske. Eller fåglarna, det finns ju så jävla många.

3. Man måste njuta av att vara ledig bara. Då kan man till och med ha semester hemma. (Annars tycker jag det räcker med en annan stad)

4. För mig är nog alla jävligt svåra. Kanske harpa, för den måste ju vara grymt tung att flytta när man ska spela någonstans.

5. Kanske; Beatles eller Micheal Jacksson. But then again, jag har inte så vansinnigt bra koll på musikvärlden.

6. För att människan är en lat varelse som vill ha allt så bekvämt som möjligt.

7. När personen man är tillsammans med tycker det är jobbigt.

8. Beror på vilken tid på dygnet jag har sex.

9. För att tjejer gillar att känna sig trygga, och för att killar utvecklas senare (gäller typ högstadie- gymnasieåldern). Män gillar att ligga med snygga unga tjejer, så enkelt är det tror jag.

10. En vän står en närmare än en kompis. Jag har tex över 300 kompisar på fejjan, men inte många av dem är mina vänner.



Varsågod!! Får jag en voddlerinvite nu haha?? ;)

2010-03-23 @ 11:47:35
Postat av: Mollie

1. Barnet förstår nog inte riktigt vad den gör..

2. Typ, nått som förökar sig snabbt. Som, grodor?

3. Inte alls långt, räcker med att lämna huset för att inte återvända på ett tag..

4. Kanske, cello? Så stor och klumpig..

5. Håkan Hellström! :D

6. Man orkar inte..

7. Klart man får vara svartsjuk, men det ska inte påverka andra..

8. Hah, ingen aning.. Sorry, inget svar på den frågan..

9. Tjejer är mognare.. :)

10. En vän är någon man alltid kan prata med, någon som faktiskt förstår en. Någon man står riktigt nära. Medan en kompis är någon man träffar, umgås med, men det behöver inte precis betyda nått.

2010-03-23 @ 18:36:59
URL: http://ghostangel.blogg.se/
Postat av: Care

1. Pensionären kan nog inte springa lika fort om någon började jaga en.

2. Jag tror på hundarna, de är relativt smarta, de har jaktinstinkt och de finns nästan överallt.

3. Utanför en 10mils radie.

4. Säckpipa verkar vara lite krångligt, kan tänka mig att harpa är svårt.

5. Elvis och Michael Jackson

6. Ett ord : Lathet

7. Lite konstigt formulerad fråga, vet inte riktigt vad jag ska svara på den.

8. Ta en cigg

9. Det känns bara naturligt, tjejer gillar att hänga med äldre killar och grabbar gillar att hänga med yngre tjejer. Är ganska ofta så i äktenskap där mannen är äldre än kvinnan.

10. Vänner står helt klart närmare en än kompisar. Man kan ha en massa kompisar men ofta har man bara ett par vänner som man verkligen litar på och tycker om. Vissa kompisar kan man nog snarare kalla för bekanta eftersom man knappt känner dom.

2010-03-24 @ 03:15:25
Postat av: Lena

1. Barnet har kanske inte fått lära sig att man inte ska ta andras saker ännu. Eller så är den bara inne i en trotsålder. En pensionär är en sådan som skäller på barn för att den tar äpplen. Dessutom är inte en pensionär lika smidig som ett barn. Den skulle bli påkommen mycket enklare.

2. I simpsons menar de ju delfinerna, men jag skulle nog gissa på apan, för de är ganska lika människan.

3. Semester handlar nog mer om tanken. Om man åker på affärsresa till exempel eller till ett ställe man inte vill åka till så är det inte semester. Semester är någonting man gör av fri vilja och inte för att man måste. Semester för mig skulle kunna vara hemma också, titta på TV och ligga och glassa.

4. Jag är sångare och skulle nog säga det eftersom man måste träna upp gehör, teknik och känsla. dessutom finns det en massa text att koncentrera sig på när man sjunger vilket inte finns i något annat instrument. Någon som är tondöv skulle kunna spela piano, men inte sjunga.

5. Michel Jackson

6.För att de är lata.

7. det beror på vem som svarar. Någon som är svartsjuk känner ju av den mycket kraftigare än någon som tittar på. Man kan inte betygsätta en känsla.

8. på kvällen?..

9. För att det är Tabu. Det sägs att tjejer mognar snabbare, det stämmer väl fysiskt, men vid 20 kommer killarna ikapp.

10. Attraktionen, i vissa fall.

2010-03-24 @ 11:19:45
URL: http://jordgubbslena.blogg.se/
Postat av: Jonna

1. Ett barn är gullig när han/hon gör det. En pensionär är bara snål och otäck, möjligtvis lite senil.

2. Om jag ska vara allvarlig så tror jag att det blir något stort rovdjur, precis som innan vi och våra hjärnor kom, men det vore helt klart roligare om något mesigt litet djur fick chansen. Som en ekorre (bara för att jag såg en sittande på min bil idag)

3. Bara man njuter och inte tänker på alla problem o vardaliga saker man har hemma så är det semester, tälta på trädgården kan räcka. ;)

4. För mig är det gitarr el likanande, jag tror att jag helt enkelt har för korta fingrar för sånt där. Annars är blockflöjt ett jävligt svårt instrument att få o låta vackert iaf, om det ens är möjligt?

5. Bach och Mozart, antaligen? Och kanske Elvis, Michael Jacksson och Beatles. Helt jag också. (och varför fick jag bara med killar på dom jag räknade upp? Släng dit Brittan och Dolly också!)

6. För att många är lat och när dom är lata så sitter dom framför tv:n och tv:n visar TVshop som säger att tex WibraTone kan användas som träning så dom lata tar fram sina telefoner och klickar hem en WibraTone och sen sitter dom och är lata utan dåligt samvete, trots att dom, precis som förrut, inte alls tränar som dom borde.

7. Gränsen går där det börjar bli jobbigt. Om ingen av parterna lider av det så fine. Man kan vara svartsjuk men man måste ändå lita på sin partner.

8. Först vill jag ligga kvar i sängen lite, sen blir jag alltid så förbannat kissnödig så mot toan, att sen ta en dusch ihop (läs ha sex i duschen) för att senare lägga sig i sängen med bärbara datorn och kolla på film. (läs mysa och kyssas som kan leda till ytterligare en omgång sex) för att sen somna i varandras armar. romantiskt, i know.

9. Enkelt, tjejer dras till killar som är lika deras pappor, deras pappor är äldre. Killar dras till lammkött och lammkött är yngre. (FAN vad klyschigt! ^^,)

10. En kompis är någon som du tycker om och som du gillar att vara med. En vän är mycket mer än det. Du har många kompisar men få vänner.



duger dom svaren? :)

vad hade du själv svarat?

2010-03-25 @ 00:01:49
URL: http://septemberjonna.blogg.se/
Postat av: b

Kul att se att det bara är tjejer som svarat och ni tänker nästan likadant allihop. Jag skrev frågorna mest för att jag inte riktigt vet, eller är vill veta vad ni tror/tycker/gör. Men iaf, såhär tänker jag:



1. Jag skulle inte säga att det är någon skillnad, förutom att barnet säkert gör det för spänningen och kanske för att få ett äpple, medan pensionären säkert gör det för den är snål och grinig. :D



2. Den är rätt svår, jag tror det blir råttor eller något annat skadedjur. Mest pga att vi försöker hålla dem i skick nu, men skulle vi sluta att existera skulle jorden explodera av råttor och möss.



3. Enligt mig är det utomlands. Jag vet inte varför men det känns bara så.



4. Munspel, trust me, det är fan galet svårt att låta bra.



5. Jag tror som många er andra MJ, sen tror jag Queen, Beatles och Madonna.



6. För att det tar för lång tid att se resultat.



7. Gränsen för mig går när hon måste kolla med mig varje timme vad jag gör och vem jag är med.



8. Det beror lite på när var och hur. Men är det ett vanligt svenssonligg kl 23 en söndagkväll skulle jag nog se en film och somna.. Så romantisk är jag.



9. Beror på åldern, är tjejen 15-18 tror jag hon hittar en äldre kille för att han är mognare eller att det gör att hon är tuff, kanske bådadera. PGA detta så har killar svårt att hitta tjejer i sin egen ålder och måste gå ner(för man köper ju helre en ny bil än en använd så att säga) i åldrarna för att hitta någon som är singel.



10. Jag säger som de flesta av er. Kompiar är de jag har på Facebook som jag inte träffar regelbundet. Medan vänner är några/någon som jag kan ringa och snacka skit med utan att det känns akward.

2010-03-25 @ 01:26:03
URL: http://averagerob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0