Låt oss sätta en skatt på sex.

Det var mkt snack innan valet i USA om hur Barack Obama skulle "spread the wealth around" med hans rikemansskatter. Jo att sprida ut rikedom och pengar är ju bra, men hur är det med sex? Vissa människor har helt enkelt sjukt mkt mer sex än andra, och det är helt enkelt inte helt rättvist. Därför tycker jag vi borde fixa en sex-skatt. Jag menar, statens pengar som de lånar ut till SAAB och liknande måste ju komma från någon. Det är en perfekt plan!

Nu kommer folk som går emot min plan att säga galna saker som att det är "fånigt" och att det "invarderar på privatlivet". Eller så säger de bara "Jaja, den där snubben har antagligen inte sex, och han vill bara straffa dem som har det!" då svarar jag... ok, det är helt sant. Men det hör inte hit.

Här är planen: Du måste betala staten 10 kr efter varje orgasm du har (med en partner då såklart). Får du inte en orgasm, så betalar du inte. Om du inte fejkar det vill säga. MEN om du har sex mer än två hundra  ggr på ett år så kostar det 15 kr per orgasm.

Nu skulle nån superbrat säkert anklaga mig för sexuell-socialism för att han måste spendera sina hårt tjänade pengar på något han får gratis. Men har han så mkt sex, så tycker jag inte synd om honom.

Skattepengarna skulle gå till lån till företag, för att fixa upp vår ekonomi. En annan del kan gå till löner för våra sjuksköterskor, poliser, brandmän osv som just nu tjänar på tok för lite. Men hur vet man vilka som har sex och inte?  Jag har inte löst det än riktigt, men vi kanske måste installera kameror i varje sovrum i Sverige. Så vilka är med mig?
Någon?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ingen som har sex iaf :P Jag kan vara med på ditt förslag för tillfället dock!

2009-11-24 @ 15:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0