Porrmonstret

(Varning för intima detaljer)
När vi var små, så började det. Bilder på nakna tjejer. Gratis. Hemma i ditt eget hus, i en magisk liten låda.

Visst, då hade man bara telefonmodem som man ringde upp, och om någon fick för sig att ringa ett samtal så bröts internetuppkopplingen, men det var fortf underbart.
Efter skolan, innan föräldrarna kom hem, så brukade vi samlas hemma hos mig. Eftersom jag var först med internet på vår gata så blev jag förbannat populär.

Varje bild laddades ner sjukt långsamt, pixel för pixel. Vi brukade täcka för skärmen med våra små barnhänder så ingen kunde se bilden innan den var klar.

Och det var grymt. Vi visste hur man skulle förstöra alla spår av våra äventyr på nätet, så de vuxna aldrig kunde ta reda på vad man gjort. Rensa historia. Töm papperskorgen.

Men det är andra tider. Vi blev äldre, internet blev snabbare. Och porrmonstret blev större och större.

Nu finns det en jävla massa porr på nätet att det nästan är skrämmande. Och det ändrar vårt sätt att onanera.(iaf för oss killar)

Du har inte längre ett par bilder och filmklipp sparade i en hemlig mapp (med ett diskret namn som "Grejer" "Saker") som du går till om och om igen. Det räcker inte längre (Det finns förövrigt ett South Park-avsnitt om just detta). Porrindustrin har än en gång hoppat före andra industrier när det gäller teknologi. De har högkvalitativa videoklipp och praktiska ratingsystem som har snygga tjejer som sväljer svullna lemmar precis framför ögonen på dig, redan innan du hunnit skriva pornhub.com

Men du kan inte köra till bara ett klipp längre.. Det finns så mycket att titta på. Hur kan jag nöja mig med Alison som suger av Tom när jag kan få se Brad knulla Jenny och Tammy samtidigt?

Folk brukade fantisera om sina lärare eller sina gymnasieförälskelser när de kände för att ha en stund för sig själva. Nu kan du hitta din gymnasieförälskelse på nätet bli påsatt av en slimmad snubbe, och det är fortfarande inte nog.

Och jag menar om jag behöver se fyra porrklipp samtidigt för att jag ska vara nöjd, hur fan ska min framtida fru kunna göra mig nöjd?



Det är förresten Michael Jacksons födelsedag idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0